Gjeldende betingelser

Aldersgrense

Du må være over 18 år for å handle hos aylana.no

 

 

Registrering

Alle kunder må registrere seg hos aylana.no. Vi utleverer ikke opplysninger til tredjepart. Vær nøye med å skrive mailadressen riktig, ellers kan du få problemer med å logge deg inn igjen.

Priser og levering

Alle priser er oppgitt i norske kroner og uten fraktkostnader. Porto kommer i tillegg. Vi sender kun i Norge.

Ved bestilling over 1.500 kr. betaler vi porto.

 

Varene blir normalt sendt ut 1-3 dager etter bestilling.

 

Porto

Portoen vil variere etter vekta. Du kan selv sjekke underveis ved å trykke "beregn frakt".  Store pakker blir sendt med sporing. Til Svalbard kommer et tillegg på 190 kr. for pakker. Beløpet er inkludert i fraktprisen.

Ordrebekreftelse

Du vil motta en ordrebekreftelse på mail etter at du har bestilt varer. Hvis du ikke har fått den, må du se i spamfilteret, dette gjelder særlig kunder med hotmail og yahoo adresse.

Betalingsmåte

Du kan velge mellom  forhåndsbetaling med nettbank eller Paypal.

 

 

Velger du forhåndsbetaling, må betalingen være på vår konto innen 5 dager, ellers blir ordren slettet. Merk betalingen med ordrenr. i meldingsfeltet. Vi bruker ikke kidnr. så kid-feltet skal ikke brukes. Ordrenr. og kontonr. kommer frem etter at du har bekreftet ordren.Ved forhåndsbetaling blir ikke ordren behandlet og sendt før betaling er inne på vår konto.

 

 Velger du Paypal, bruker du bankkortet ditt og følger anvisningene. Paypal er den raskeste betalingsmåten.

 

 

 

Uavhentede pakker

For å få dekket våre utgifter ved uavhentede pakker, blir kunden belastet med inntil kr 300. Din angrefrist gjelder ikke om du ikke har hentet pakken.

Angrefrist

Du har 14 dagers returrett fra du mottar pakken. Varene må være ubrukt og i samme stand som de ble levert. Du må selv betale returporto. Ikke send i oppkrav, da blir ikke varene hentet. Send gjerne mail om du ønsker å bytte eller returnere. Ørepynt og smykkesett kan ikke returneres av hygienske årsaker.

Skadet pakke

Er pakken skadet under transport, må du si fra til postkontoret umiddelbart.

 

Designerinspirerte smykker

Vi gjør oppmerksom på at våre smykker ikke har noen tilknytning til originalmerkene. Det er kun inspirerte varer og ikke tro kopier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbake


Nettbutikker - AlleButikker.no : Netthandel
Kopirett © 2006 - 2018 Aylana : Drevet av netthandelsløsningen Zen Cart